TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

373interested
273going
360invited

Details


Камерниот оркестар на Битола со гордост ви го најавува новиот спектакл "LADIES' SYMPHONY". Хитовите кои го обиколија светот од Alicia Keys, Amy Winehouse, Emeli Sande во изведба на трите дами: Наде Талевска, Калина Велковска и Ирена Димовска. Влезници во претпродажба по цена од 200 ден. во билетарата на Центарот за култура од 02.10(понеделник) од 11:00 од 20:00 часот. 
Не пропуштајте!
Се гледаме на концерт :)