TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

40interested
6going
2invited

Details


Бидете дел од Отворениот ден на 19 јуни, со почеток во 14:00 часот во просториите на Семос Едукација - Semos Education и запознајте се со содржината на Летна менторска програма за MEAN Fullstack Developer и менторот од ИТ компанијата Snippet7.

Во менторската програма имате можност да работите на реални проекти дадени од страна на Snippet 7 и добијте можност за пракса или вработување. Учете, работете на реални проекти и стекнете се со вештини за вработување.

Повеќе информации на следниот линк:
http://semosedu.com.mk/default.aspx?mId=123&eid=452&Lan=MK