TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, Oct 9 at 19:00h

Already started

GUESTS

291interested
59going
95invited

Details


Планинарското-еколошко друштво Guardians of Nature – I Love hiking group Macedonia, организира предавање на тема: 
Основи на планинарење
	-Основи на движење во планина
	-Исхрана во планина
	-Медицина во планина и др.
Ова предавање претставува одличен теоретски вовед, за сите оние кои сакат да почнат да се движат низ нашите планини. Познавајќи ја теоријата и корисните совети околу основите на планинарењето, може само да се придонесе за поголема безбедност и стабилност на планините. 
Затоа ве покануваме на мини предавање преку кое ќе се запознаеме и безбедно да другаруваме низ планините.

МЕСТО Менада 
ВРЕМЕ Понеделник 09.Окт.2017год 
ВЛЕЗ Бесплатен