TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

322interested
501going
462invited

Details


Почитувани, Ве покануваме на големата забава на Социјалдемократската младина на Македонија,во The Loft (долниот спрат) веднаш по завршувањето на големиот митинг во недела на 08.10.2017.
Забава за сите! Подобар живот за сите!