TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 22:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

75interested
11going
0invited

Details


Поради голем интерес, во сабота (11.11.2017), Тони Китановски трио и трубата на Асан Рашид (Cherkezi Orkestra) повторно ќе ви ја исполнат вечерта со различен џез, додека вие уживате со највкусно мезе :)

Дојдете, да си поминеме убаво. 
Резевирајте на 078 337 843 / 02 6091 844, или преку порака на нашиот профил.