TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 20:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

103interested
240going
1Kinvited

Details


Ве покануваме на голем граѓански митинг во Штип. 
Говорници ќе бидат: Зоран Заев, Благој Бочварски и Ален Георгијев. 
Време: 20:00 часот, 12 октомври (четврток)
Место: Градски плоштад ,,Слобода''
Живот во Штип, за сите!