TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, April 21 at 22:00h - 04:00h

Already started

GUESTS

210interested
239going
281invited

Details


Почитувани, ни претставува особена чест и задоволство да го најавиме настапот на Krisko на 21 Април.
Бидете дел од оваа забава која сигурно ќе остане во вашите сеќавања...


Информации и резервации на тел:
► 076 561 561 Борис 

Не дозволувајте да ви раскажуваат!
Ве очекуваме!