TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

525interested
161going
132invited

Details


Отворање на настанот

12:05 Хаику на македонски     
                    проф. д-р Владимир Мартиновски 

12:25 Кратка историја на самураите
                     Стефан Спасовски
                     Никола Николовски 

12:45 Јапонска сезонска прослава    
                      Срна Зафировска 
                      Мирјам Јаневска       


13:05 Изгледот на гејшите      
                     Камелија Стевковска 

13:25 Косплеј на јапонски начин 
                     Ива Стојческа 
                     Оливера Младеновска                

13:45 Уметноста на видеоигрите          
                      Румена Најчевска      

14:05 Улогата и придонесот на Аниме во кинематографијата
                          Риоко Кокаи

14:25 Начин на облекување кимоно          
                         проф. Јукари Ота, лектор