TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 23:59h - 04:00h

Already started

GUESTS

16interested
9going
19invited

Details


Журка во среда со Bandix! Хев а бујрум! 💃

Влезот со претходно направена резервација до 01:00h е бесплатен.
Резервации преку SMS на 075 274 032

Почеток: 01:00 h
________________________________
http://www.facebook.com/bandix.band/