TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 9 at 21:00h - Nov 12 at 17:00h

Already started

GUESTS

44interested
45going
488invited

Details


Зимската сезона во Кафе Бар Гламур започнува сега!

ЧЕТВРТОК: Свечено отворање заедно со бендот кој енергично изведува на сцена! Антонио Пејоски заедно со својот бенд овој четврток во Кафе Бар Гламур!
Изненадување за сите присутни, многу награди и промоции!
Бидете дел и добијте GLAMOUR PREMIUM CARD или BLACK GLAMOUR BRACELET!

ПЕТОК: Со гордост Ве покануваме на светски познатиот DJ од Грција! 3 годишен победник DMC CHAMPION! Учесник на овогодинешниот SBF во Angels Caffe! 
Најдобриот за Hip Hop & R'n'B - Овој петок ексклузивно во Кафе Бар Гламур - DJ THE BOY! 

САБОТА: Чест и задоволство ни е ексклузивноста која ја имаме! Најпровокативната личност во моментов на Балканот оваа сабота за прв пат во Македонија единствено во Кафе Бар Гламур - Луцифер и Буда директно од Бугарија во изведба на СУЗАНИТА! Во живо оваа сабота! 

Пакети за резервација на настапот на Сузанита за оваа сабота:

• Smirnoff + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 2.990MKD.
• Stock + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 2.990MKD.
• Jameson + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 3.490MKD.
• Johnnie Walker Red Label + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 4.390MKD.
• Johnnie Walker Black Label + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 5.390MKD.
• Jack Daniel's + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 5.490MKD.
• Johnnie Walker Red RYE + 4 Red Bull + 4 води + апетисани = 3.290MKD.
• Moët & Chandon (послужен во специјално дизајнирана амбалажа за шампањ со сув мраз и лед ефекти) = 4.990MKD.

Дополнителни пакети по Ваш избор можеме заедно да креираме во зависност од Вашата желба!

• НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ: ВЛЕЗ СЛОБОДЕН! •	
Не пропуштајте да бидете дел од настаните кои ја поседуваат ексклузивноста во градот! Викенд агенда за која долго ќе се раскажува!
Бидете во центарот на гламурот! Ве очекуваме Во Кафе Бар Гламур!

Информации и резервации на тел: 077-791-677 
Ве очекуваме!