TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Aug 12 at 09:00h - Aug 13 at 23:00h

Already started

GUESTS

45interested
39going
0invited

Details


Japan Lan  Tournament CS 1.6 2017 12 август (сабота)
Учество - 1500денари од екипа. 
Награди: 1во место, 2ро место, 
Мапи - dust2, inferno, train, nuke, tuscan, Mirage .
Систем на игра- 
Правила- Нема да има скролање , доколку некој не почитува после првата опомена следува дискфалификација.
Рејтови кои ќе се користат на турнирот: cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101 , rate 25000, ex_interp 0,01.
Скрипти ке нема, симнување на конфиг исто така ке нема.
Ке се игра на 20 компјутери
Twitch ке има
Пријавите траат до 05.08.2017 , тие што се од Гевгелија ке можат да платат на лице место, останатите ке бидете известени за сметка.
Ако има 12 екипи, 1во место ќе биде 12.000денари, 2ро 3000, 
Доколку има поголем број на екипи наградите ке бидат поголеми.Се очекува спонзорство, ке бидете известени.