TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Aug 13 at 17:00h - 20:00h

Already started

GUESTS

72interested
90going
325invited

Details


Се враќаме на сцена!!!
Повторно пред нас е пелагониското дерби, овај пат во Прилеп!
Натпреварот ќе се одигра на малиот стадион во Могила !!!
Ајде Чкембари сите во прилеп !!!
Дојде до промена на планот, автобусите се откажани, одиме во Прилеп со коли !!!