TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 21:30h - 00:30h

Already started

GUESTS

61interested
23going
400invited

Details


Со нова енерија, на старо познато, да не речам родно место место на нашите забави CASA CUBANA,ве покануваме на танцова забава во Кубански ритам. Не пропуштајте уште еден четврток да го преточите во приказна од танц. 

Casa Cubana e местото кoe за сега ја има НАЈДОБРАТА атмосфера за танцување. Се што вие треба да направите е да го искористите четвртокот паметно, и да дојдете заеднички да танцуваме и да се забавуваме!

Програмата се состои од многу танцување и уживање во убаво вино или пијачка по ваш избор. 

Ве очекуваме... 
Огранизирано од Tancov Klub Sonrisa