TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Aug 12 at 23:30h - 04:00h

Already started

GUESTS

71interested
98going
1Kinvited

Details


Почитувани!
Ве покануваме на уште еден голем концет во нашиот град!
Овој пат ни гостува MC STOJAN 

Сабота - 12.08.2017 - #SummerClub54 - Велес.
Влез: 150 МКД.

резервации и подетални информации на бројот:
070 / 269 - 357.