TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 11:55h - 04:00h

Already started

GUESTS

32interested
26going
355invited

Details


Havana Mondays with Marshall & Tito

Традиционално понеделнички најдобрата забава е во Хавана. "Marshall & Tito" имаат богат репертоар со македонски и рок хитови кои нема да ве остават рамнодушни. 

Влезот е слободен и пијачките се на 50% попуст.

Отворен клуб за отворени луѓе

Резервации:
070395313
078866520
078591500