TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Nov 14 at 18:30h - 21:00h

Already started

GUESTS

183interested
36going
37invited

Details


Стравот стана дел од нашето секојдневие и многу од нас постојано се соочуваат со внатрешни препреки кои не им дозволуваат да го изразат својот полн потенцијал и да живеат живот каков што посакуваат.

Темите на кои ќе работиме се:
Дали нашите стравови се реални или се само замка која успешно не држи во состојба на неуспех?
Идентитет и емоции ( на чив идентитет живееме)
Зошто се чувствуваме помалку вредни?
Дали стравот значи забрана да чувствуваме?
Како несвесно ја играме играта на стравот
Како да го претвориме стравот во акција
Како да изградиме позитивен ментален став
Како да ги промениме верувањата кои повеќе не ни служат

Работилницата ја води Илина Ведран - тренер за личен развој, автор и мотивациски говорник

Цена за присуство: 500 денари

Бидејќи местата се со ограничен број ве молиме вашите пријави извршете ги на време. 
Валидна пријава е со извршена уплата.
Вашите пријави можете да ги извршите во инбокс или на info@ilinavedran.com

Поради вежбите кои ќе ги правиме ве молиме понесете си со вас бележник и пенкало

Покрај тоа на оваа работилница ќе имате можност да добиете бесплатна индивидуална сесија со Илина

Инструкции за уплата:
Назив на примач: Илина Ведран ДООЕЛ - Скопје 
Банка на примач: НЛБ Банка 
Трансакциска сметка: 210-070392470170 
Цел на дознака: Работилница