TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, Nov 13 at 20:30h - 23:56h

Already started

GUESTS

58interested
24going
197invited

Details


На денот на ослободувањето на Скопје, ве каниме да поддржите формирање на слободна зона во нашиот град.
COINCIDENCE? I THINK NOT!

За таа цел, облечете ги своите најружни џемпери и се гледаме на подиумот во Винил. За атмосферата ќе се погрижат Кони & Блајд и Тони Димитров.

Со вашето присуство ќе ја поддржите обновата на автономниот културно-социјален центар во Скопје или Скопје да може да се пофали со еден мал простор за независна сцена и за сите несфатени уметници :))

Можда ќе има и... колачи???