TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Oct 6 at 10:00h - Oct 8 at 00:00h

Already started

GUESTS

3.4Kinterested
2.4Kgoing
2Kinvited

Details


ПРОГРАМА ЗА „ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА" 2017

ПРВА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

06.10.2017 год. – петок

17:00 – 18:00 ОЈУДГ „Димче Мирчев“, БС „Анабела“ и БС „Црни Мачиња“
18:00 – Свечено отворање
18:30 – 19:00 Оркестар „Александрија“
19:00 – 19:30  Група Стакато
19:30 – 20:30 Чалгија Саунд Систем
20:30 – 21:30  Коктел Бенд и Мими Јовановска
22:30 – 23:30 Анастасија Петреска 
23:30 – 01:00 Џамбо Агушев и орк. Агушеви
 
ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

07.10.2017 год. – сабота

18:00 – Сечење пита
18:30 – 19:00 Connective Бенд
19:00 – 19:30 Карамба Бенд
19:30 – 20:30  Група Виртус
20:30 – 22:00  ДНК
22:00 – 01:00 Здравко Чолиќ

ТРЕТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

08.10.2017 год. – недела

17:00 – 17:30  RNB Neighbors
17:30 – 18:00  Cyclone
18:00 – 18:30  Сифоник
18:30 – 19:00 Чикс 
19:00 – 20:00 Група Соната
20:00 – 21:30 Тамара Тодевска
21:30 – 23:00  Суперхикс
23:00 – 01:00 Рибља Чорба