TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Feb 17 at 23:55h - Feb 19 at 04:00h

Already started

GUESTS

150interested
124going
386invited

Details


Уште ги средувате впечатоците од бурниот викенд што измина, а веќе имате нова неодолива понуда од Cafe Bar Select!!!

Во #петок, #17Февруари, атрактивната #НИКОЛИЈА, со сценскиот настап и хитовски рефрени,  ќе биде задолжена да ви го крене до максимум...вашето расположение. 

Дуетската Алкохола литар(со Елитни Одреди, Милион долара (со Ана Николич), Опасна игра, 101 пропуштен позив ...  се само дел од хитовите кои ќе бидат отпеани во еден глас.

За да нема налутени фацки, телефоните во рака и резервирајте уште сега: 

075/ 346-232 #Мартин
070/ 843-091 #Круме
077/ 555-827 #Гери
078/ 428-124 #Кристина
070/ 310-013 #Маги
071/ 307-891 #Мите
071/672-309 #ИванаНиколова
078/529-883 #ИванаПетрова