TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 9 at 08:00h - Nov 13 at 16:00h

Already started

GUESTS

12interested
8going
186invited

Details


Хуманитарната акција - ''Youth For Humanity'' организирана од страна на ОБИ Скопје и поддржана од многу институции, секој ден од 8 до 16 часот во просториите на ОБИ Скопје можат да донираат облека и играчки за деца! За подетални информации можете да не исконтактирате на бројот 078/256-811. 
Биди Хуман, Биди Човек !