TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

33interested
20going
470invited

Details


Денска забава со најдобриот Томе ROOTBOY. 
Недела е ден за одмор и забава, а во Ливадишта ги имате и двете! Освежете се со ладно пиво или ладен коктел на најубавата плажа!

Почеток 12:00 часот