TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Nov 10 at 21:30h - Nov 12 at 01:00h

Already started

GUESTS

21interested
28going
32invited

Details


Петок---> Далеку прочуеното караоке со Саше Морж повторно во бар ОК. Добродојдени сте да ги испеете вашите омилени песни во вашиот омилен бар. 

Сабота---> Доколку сакате да ве забавуваат вистински професионалци тогаш дефинитивно ќе сакате да сте присутни во бар ОК на журката која за вас ќе ја приредат МАРКО И ИВОНА. 

Тимот на бар ОК ве очекува на добра забава!