TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Oct 8 at 12:00h - 14:00h

Already started

GUESTS

105interested
94going
422invited

Details


Петти традиционален атлетски митинг 11 Октомври. Натпреварување за сите возрасти, бидете дел на еден од најзабавните спортски настани во државата. Сите учесници натпреваруваат на свој здравствен ризик, односно одговорност