TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Nov 10 at 21:00h - Nov 12 at 00:00h

Already started

GUESTS

22interested
11going
313invited

Details


Со Огромно задоволство го најавуваме и овој викенд Единствениот Valentino De Vasco. На ваше барање од претходниот викенд следува повторно прекрасна забава со Валентино кој со својата гитара и чаранго создава уникатен звук на познати инди рок, реге и латино хитови.

Петок  10.11
Valentino DeVasco
Indie Rock, Reggae, Latin Music
Почеток: 21:00

Сабота 11.11
Latin Music & Coctails Party
Coctails = 100 MKD
All Day

Во недела ќе се дружиме со Chill Play бендот, и оваа недела фантастична забава.

Недела 12.11
Chill Play 
Pop Hits & Ex-Yu
Почеток 21:30