TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Nov 10 at 21:00h - Nov 12 at 01:00h

Already started

GUESTS

21interested
8going
1invited

Details


Нов викенд во кој се надеваме повторно ќе ги оправдаме вашите очекувања!
За петочното расположение ќе се погрижи MAESTRALBand - Ohrid, а сабота ќе имате можност да уживате со добро вино и традиционална музика.
Повелете и бидете дел од убавата атмосфера  во Лихнидос.
Резервации:
075/383-517