TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Oct 6 at 08:00h - Oct 8 at 02:00h

Already started

GUESTS

958interested
387going
109invited

Details


Ве покануваме на пита Пастрмајлиа и чаша вино во Велес на 06,07 и 08.10.2017 година... Како и секогаш ќе има многу познати групи и пеачи а главна ѕвезда е Здравко Чолиќ...