TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 18:00h - 20:00h

Already started

GUESTS

72interested
27going
1invited

Details


Сабота  11.11 од 18:00 часот во Lounge Bar Bis, ве покануваме на предконцертно загревање со безвременските хитови на едно од најголемите музички имиња на балканот - Жељко Јоксимович 
На само 200м од спектакуларниот концерт,  спроти Воена Болница - 8 ми септември во Карпош 3 

Направете ја вашата резервација навреме на 071/333-889 и на 076/434-793