TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Nov 17 at 22:00h - 04:00h

Already started

GUESTS

253interested
168going
4invited

Details


Почитувани, ни претставува особена чест и задоволство да го најавиме настапот на моментално најатрактивната ѕвезда ‘’Katarina Grujic’’ на 17 Ноември

Бидете дел од оваа забава која сигурно ќе остане во вашите сеќавања...

Цена на карта:
Претпродажба 200 МКД
На влез 250 МКД

Прoдажбата започнува на 13.11.2017
Карти може да се купат во Caffee Bar Gazela

Информации и резервации на тел:
► 076 561 561 Борис 

Не дозволувајте да ви раскажуваат
Ве очекуваме!