TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Aug 12 at 23:30h - 04:00h

Already started

GUESTS

49interested
59going
869invited

Details


Еден од најбараните и најдобрите бендови во Македонија за прв пат во најдобриот клуб во Велес - ЛИБЕРО БЕНД ВО ЛЕТЕН КЛУБ АВАНГАРД!

Резервации: 078/877-788 | 078/93-23-23 | 077/602-452