TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Nov 12 at 18:45h

Already started

GUESTS

42interested
74going
438invited

Details


KK. Неготино ги кани сите навивачи и спортски вљубеници да дојдат во спортската сала Св. Кирил и Методиј-Неготино и да им ја дадат поддршката на кошаркарите за нова четврта победа во низа и чекор поблизу до втората кошаркарска лига !!!