TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

89interested
24going
62invited

Details


Повелете, заедно да го прославиме големото отварање на новиот салон на Елипсо во Маџари! 
Фабрички цени , големи попусти од 20-35% !  
Голем избор на бела техника од реномирани производители , ТВ, мали апарати, грејна техника , камини и уште многу други изненадувања!