TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 23:00h - 02:30h

Already started

GUESTS

457interested
245going
482invited

Details


🌟ДА ПРОСЛАВИМЕ ЗАЕДНО ! РОДЕНДЕН ЗА 5 во Skopje City Mall 🌟
🎉САБОТА 7 октомври, на платото пред Skopje City Mall, со почеток од 23 часот 🎊
🎂Ултра спектакуларна прослава со еден најголемите диџеи на денешницата, DJ JAMES ZABIELA. Човекот кого популарно го нарекуваат КРАЛ НА МИКСОВИТЕ и е заштитно лице на најпознатиот производител на DJ опрема, PIONEER.
Warm up > локални диџеи
✨Најдобрата БЕЛА НОЌ во градот и РОДЕНДЕН БРОЈ 5 со ЗАБАВА ЗА 5 СЕТИЛА!
🎉DJ JAMES ZABIELA - Skopje City Mall - Се што сакам 😁