TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 23:59h - 03:59h

Already started

GUESTS

43interested
18going
0invited

Details


Успешната приказна на VOX Night Club и @Dj Guardian продолжува и оваа сабота. Најголемите светски музички хитови и овој пат ќе го раздвижуваат Вашиот омилен подиум, а на Вас останува само да си го резервирате присуството преку порака на fan-page-от или на 072/311 429