TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 21:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

29interested
10going
117invited

Details


Сашо Поповски Трио во четврток ни доаѓа во Соба, да ни отсвират некој ептен добар џез. 

Сашо Поповски - гитара, 
Иван Бејков - бас 
Славчо Коцев - тапани

Резервирај на следниот линк:
https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/thursday-public-room-OPdT1 
или на телефон:
078 250 554