TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 21:15h - Oct 15 at 00:30h

Already started

GUESTS

35interested
25going
398invited

Details


Викенд агендата оваа недела претрпе мали промени и изгледа вака: :)

- ЧЕТВРТОК - Акустична дружба со дечките кои досега ги гледавте на нашите афтерворкови - Jordan Pilatov и Аце а.к.а ВАЛКАН ЕКСПРЕС со старт после 21:00

- ПЕТОК - Од овој викенд петоците кај нас добиваат друго име -
 FRIDAYMEISTER! Целодневна дружба со Jägermeister -
 шотови и mix drinks по промо цени секој петок. Музичката програма е следна:
- Кириличен рокенрол за афтерворк со момците кои ги знаете главно од нашите четвртоци - Audioskopje. Стартуваме после 17:00
- Класик рок едукација со професорите: Gjore Andonov, Saso Najdovski и Zlatko Boombar Mihajlovski a.k.a Ring Road. Стандардно стартуваме после 21:30.

- САБОТА - Стандардно бургер промо од 14:00 - 18:00 и 20% попуст на сите бургери, а вечерта дружба со Marko Kuma Markovic и Владимир Чадиковски - Црни, кои поради оправдани причини не ги гледавме во изминатиот период :) Старт после 21:30

За инфо и резервации пишете ни во инбокс или јавете се на 075478134