TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 18:00h

Already started

GUESTS

16interested
19going
12invited

Details


Volejbollistet e Universitetit të Tetovës pas tre fitoreve rradhazi, këtë fundjavë zhvillojnë   ndeshjen e   xhiros  së katërt në teren   vendas  me skuadren Viktori Volej -Strumicë.

Shpresojm ne fitoren e rradhës dhe perkrahjen e publikut më në mase.