TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Monday, June 19 at 10:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

116interested
108going
2Kinvited

Details


Понеделник... 19 јуни... Почнуваме да пишуваме нова урбана градска приказна!!!

Вкусна и софистицирана храна, кафе, пијалок, квалитетна музика, добра забава, позитивна енергија, пријатна и опуштена атмосфера и секако беспрекорен и љубезен персонал е нашиот дел од приказната, останатиот дел Ви го оставаме на Вас. 

Ни претставува огромно задоволството да Ве поканиме да бидете дел од отварањето на "Corner Bar&Kitchen".

Започнуваме во 10 часот наутро и се забавуваме се до полноќ.

Биди и ти лик во новата урбана приказна наречена  Corner Bar&Kitchen.