TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

214interested
48going
151invited

Details


Во недела во СЦ Дуња организираме слободен пазар - ама вистински слободен :) Донесете квалитетни алишта или било какви други употребливи предмети (молиме без неупотреблив отпад - за тоа постојат институции) и земете си што ви треба од она што другите го оставиле.

Ако ни остане вишок облека ќе го донираме во Edna Moze, здружение за поддршка на самохрани мајки.

Ве чекаме ова неделно попладне во Дуња на бесплатен пазар, музиче и по некоја пијачка :)