TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Oct 8 at 20:00h - 23:00h

Already started

GUESTS

97interested
45going
81invited

Details


All aboard! 

Спремете се за ново патување со Travel to Europe Express 2017 

Клише е знаеме, ама велат дека една фотографија вреди повеќе од 1000 зборови. Затоа дојдете да се прошетаме и да ја слушнеме приказната за Европа преку фотографиите на студентите кои оваа година беа дел од проектот. 

А да ќе има и кратко филмче од почетокот на нивното патување. 

Ова е 10та јубилејна година на проектот, затоа спакувајте го доброто расположение и дојдете да го одбележиме како што треба 👐

Почетна станица ни е Винил / Vinyl, а кај ќе завршиме е друг муабет :)