TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 22:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

27interested
6going
4invited

Details


Оваа сабота (11.11) 22.00 часот во Lounge Bar Bis одпочнуваме нова приказна со најпознатите балкански хитови во изведба на Јовица Мицевски Бамбус.
Не пропуштајте да бидете вие дел од одличната забава!

 Направете ја вашата резервација навреме на 071/333-889 и на 076/434-793