TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 20:00h - Sept 17 at 01:00h

Already started

GUESTS

54interested
18going
2invited

Details


Оваа недела програмата малку подоцна ја склопивме, ама ни требаше време да ја налицкаме како што личи. И ако не ви е доволен каверот на ивентот еве и ќе напишеме што ќе се дешава:

- среда 13.09 Zoki Bejbe - Бебо беше особено и видно возбуден кога вчера не му беше готов дизајнот за настанот и едвај чека да развали велеше вечерва
- четврток 14.09 Mirko Popov - Мирко пред некое време заклучи дека LCD Soundsystem се негов бенд. Дечките се вратија со нов албум годинава после обединувањето повторно и неколкуте свирки ете ги јебено, пак на мапата на добра музика и со Мирко договоривме да ги испоштоваме и да направиме еден сет кој ќе ја инволвира и инкорпорира ексклузивно нивната музика. 
- петок 15.09 Tanimed - петок Танимед и викендот може да почне
- сабота 16.09 DJ ICKO - Ицко помина супер минатиот пат. Се гледа на права кога некој едноставно знае кај тера. 

Се гледаме во Винил!