TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Oct 12 at 21:30h - 01:00h

Already started

GUESTS

26interested
6going
70invited

Details


Доживејте го шмекот  и сјајот на ретро Скопје. Нова приказна во нашиот паб. Секој четврток МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИНИ...ДЈ АЛЕКСАНДАР ЈОРДАНОВ!!!

Резервации: 078/ 33-76-74