TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 23:59h - 05:00h

Already started

GUESTS

342interested
95going
1Kinvited

Details


Оваа сабота целовечерен drum`n`bass за Бела Ноќ во Капан Ан! 
Музика преку целиот спектар на овој музички жанр презентирана од :

- Darko Stepic (Warfare / D2 / течна Кујна)
https://soundcloud.com/darkostepic

- HyperTech (D2 / Течна Кујна / Funky Fresh)
https://www.mixcloud.com/HyperTech/

- Druggy (TDFU)
https://m.soundcloud.com/druggyxy

- T!hoto (Machina)
https://soundcloud.com/tiho_to

Старт на полноќ, слободен влез!