TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sunday, Nov 19 at 09:00h - Nov 26 at 14:00h

Already started

GUESTS

1.3Kinterested
441going
576invited

Details


Овој ноември, покрај редовното искачување на Водно посветено на ослободувањето на Скопје (19.11), ќе го одбележиме и ослободувањето на Водно од автомобили (26.11).

Поканети се сите планинари, велосипедисти и рекреативци заедно и масовно да отидеме до врвот на Водно.

Настаните немаат натпреварувачки карактер.

Слободно Скопје, недела 19 ноември 2017

Слободно Водно, недела 26 ноември 2017

Поаѓање во 9 часот од ОУ Кочо Рацин и искачување до планинарскиот дом на врвот.