TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

644interested
495going
53invited

Details


Празнуваме со !!! (ChkChkChk).
Одлободување на СКопје, 13.ноември, МКЦ Скопје.
Бендот кој ја преоплни улицата пред МКЦ во рамки на Здраво Млади 4, ChkChkChk повторно во Скопје (на нивно барање!).
Овој пат, во рамки на Cinedays, на 13 ноември, со целовечерен, самостоен концерт во Дансинг Сала - 25 мај во МКЦ.
Билети во продажба преку МК тикетс, Купи Карти За Сe' и на Билетарница МКЦ по цена од 350 денари до 01.11. После тоа цена на билет ќе чини 500 денари, на врата (после 22:00) билет ќе чини 600 денари.
БИЛЕТИТЕ СЕ ВО СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ.
CINEDAYS 2017!!!
Дизајн на плакат Иван Дургутовски.