TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 20:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

26interested
6going
280invited

Details


Најубавиот месец прославете го во Електра Гарден! Месец на виното надополнет со вкусна храна и богато мени по неверојатни промотивни цени. 
Овој викенд, во сабота, за одличната забава ќе се погрижи Даниел Данн!
Бидете дел од најубавиот есенски настан кој се одржува во нашиот ресторан.

Локација: Еlektra Winter Lodge
Почеток: од 20:00 часот; 
Резервации и информации на телефонските броеви: 
044 337 352 и 070 389 592,
како и преку нашата фан страна на Фејсбук:
https://www.facebook.com/ElektraGarden/?fref=ts