TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

9interested
11going
285invited

Details


Љубители, почетници и напредни практиканти на ЈОГА ВЕЖБИ 
Повелете и приклучете се во зимската сезона на: 

"Јога вежби за ваше физичко и ментално здравје" 
и отворете си можност да се почуствувате смирено, релаксирано и здраво на ментален, емотивен и физички план и тоа со редовно јога вежби, техники и медитации во редовните термини. 

Редовни термини: ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК (19.30 – 21.00 час) во "KaDance" студио (НОВА МОДЕРНА ЛОКАЦИЈА која се наоѓа на ЧЕШМА - Кисела Вода, веднаш спроти споменикот на коњот, ул Иван Козаров, бр 64) 

Дозволите да преку јога вежбите, техниките за дишење и медитациите добиете нова обновувачка енергија која може да ви помогне да се заштитите во секојдневниот стрес и напнатост со кои сте опкружени! 

Еден час содржи во себе вежби за опуштање на телото, умот и емоциите, вежби за загревање на телото, вежби за дишење (пранајама) и релаксација (медитација и визуелизација). 

Месечна партиципација 1000 мкд или 150 мкд/час 

Учесниците треба да си понесат со себе простирка, удобна облека и шише вода. 

Часовите ги води Билјана Пешева професионален обучувач за возрасни и јога инструктор www.healthylifeskills.mk 
Повеќе информации на unamkd@gmail.com или 070.234740