TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Nov 11 at 12:00h - 14:00h

Already started

GUESTS

45interested
13going
18invited

Details


Почитувани родители,
Ве покануваме на едукативна работилница , нека Вашите деца ја осознаат вселената преку едукативни игри и забава. Додека Вашите деца учат , Вие и Вашите пријатели уживајте во прекрасната атмосфера и храна на FUNHOUSE. Влезници по цена од 50 ден. Не пропуштајте .... Ве очекуваме!!!