TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 9 at 23:59h - Nov 12 at 04:00h

Already started

GUESTS

52interested
21going
703invited

Details


Недела
За некого ден за одмор ,за некого ден за дружба и забава.Диџеј Матс знае како да ја загрее публиката со звуците на хип хоп музиката .Без премногу зборење ХипХоп журката во недела е во Club Midnight ,Ве очекуваме !


Повеке информации на 077526734