TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Sept 13 at 21:30h - Sept 17 at 00:30h

Already started

GUESTS

45interested
32going
194invited

Details


Програмата во 2.0 од среда до сабота е следна:

- СРЕДА - InThe Mood Блуз Дуо и 8 вида на виски на промо цена од 100 денари
- ЧЕТВРТОК - Audioskopje Кириличен рокенрол
- ПЕТОК - По долгото топло лето, се враќа нашиот афтерворк, овој пат со Валкан Експрес (Jordan и Аце) со старт од 17:00, а после 21:30 стандардна класик рок едукација со Ringroad
- САБОТА - Акустична дружба со Marko Kuma Markovic и Владимир Чадиковски после 21:30